Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 30

Orai.lt: drėgmė trauktis neketina

Paskutinės sausio dienos bus pilkos, drėgnos, drungnos. Dangų klos neaukšti, bet tankūs debesys. Tarpais lynos, su lietumi vietomis maišysis sniegas.
Šviesos trūkumas kas penktam lietuviui turi skaudžių pasekmių
Lietus / 123RF.com nuotr.

Ketvirtadienį nedideli krituliai apims didesnę šalies dalį. Protarpiais lynos, rytiniuose rajonuose į lietų retkarčiais įsimaišys sniego. Vėjas pūs iš pietvakarių, gana ramiai, tik pajūryje bus stipresni gūsiai. Aukščiausia temperatūra kraštiniuose rytiniuose rajonuose sieks apie 2 laipsnius šilumos, daug kur kitur 3-4, o pajūryje 5 laipsnius šilumos.

Penktadienį į Lietuvą atslinks gausesnių kritulių porcija. Vyraus lietus, rytiniuose, pietiniuose rajonuose besikaitaliojantis su šlapdribomis. Naktį rytiniame šalies pakraštyje vietomis formuosis plikledis. Dėl drėgno ir ramaus oro kai kur drieksis rūkas. Nestiprus vėjas daugiausia pūs iš pietų, pietryčių. Temperatūra naktį svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos, dieną kils iki 1–5 laipsnių šilumos.

Pirmosiomis vasario dienomis pakilęs gana stiprus pietvakarių vėjas į Lietuvą vėl atgins gerokai šiltesnių, bet labai lietingų orų bangą. Temperatūra kils iki 5-8 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas