Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 08 24

Orai.lt: drėgni ir vėsūs orai niekur nesitrauks

Ketvirtadienį ryčiau Lietuvos besisukantis ciklonas keliaus į šiaurę, o su juo po truputį trauksis ir lietingi orai. Rytiniuose šalies rajonuose dar bus lietinga, čia protarpiais lis, likusioje šalies dalyje trumpai palis tik kai kuriose vietovėse.
Lietingas ketvirtadienio vakaras Palangoje
Lietingas ketvirtadienio vakaras Palangoje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pūs vidutinio stiprumo šiaurės vakarų vėjas, vietomis gūsiai sieks 15–18 m/s. Dieną temperatūra kils iki 15–20 laipsnių, vėsiausia bus šalies rytuose, šilčiausia – vakarinėje šalies pusėje.

Penktadienio naktį lietaus debesys pasitrauks ir nauja lietaus zona prie vakarinių šalies rajonų priartės tik rytą. Vietomis suboluos rūkas. Dvelks silpnas pietinių krypčių vėjas, bet šilumos jis neatneš, oras atvės iki 6–11, pajūryje 12–14 laipsnių šilumos. Dieną trumpi lietūs praslinks per daugelį šalies rajonų, kai kur griaudės perkūnija. Pasisuks vakarų, pietvakarių vėjas ir sustiprės iki 6–11 m/s. Dieną sušils iki 17–22 laipsnių.

Šeštadienį temperatūra išliks panaši kaip ir penktadienį, o sekmadienį bus porą laipsnių šilčiau, tačiau trumpi lietūs, kai kur su perkūnija, pasirodys daugelyje rajonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas