Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 17

Orai.lt: ketvirtadienį sulauksime vasaros – termometro stulpeliai pakils iki 20 laipsnių

Nors ketvirtadienis žadamas itin vasariškas, penktadienį oro temperatūra gali kiek atvėsti.
Ledai
Ledai / 123rf.com nuotr.

Orai.lt prognozuoja, kad ketvirtadienį į mūsų šalį vėl plūstelės nauja, dar didesnė šilumos porcija. Naktį žymesnio lietaus nenumatoma. Vietomis susidarys rūkas. Temperatūra naktį bus beveik kaip vasarą – 4–9 laipsniai šilumos. Vėjo beveik nejausime. Dieną bus nepastoviai debesuota. Lietaus tikimybė nedidelė. Vėjas pūs iš pietų, pietvakarių, 7–12 m/s. Temperatūra dieną šoktelės 15–20 laipsnių šilumos, pietiniuose šalies rajonuose gali būti dar laipsniu kitu šilčiau.

Penktadienį praslinks šalto oro frontas. Naktį palis daugelyje vietovių, dieną - tik vietomis. Vėjas pūs iš pietvakarių, 5–10 m/s. Naktis bus labai šilta, nuo 5 iki 10 laipsnių šilumos, o dieną jau pajusime atvėsimą: tebus 11–16, pajūryje tik 7–9 laipsniai šilumos.

Šeštadienį žymesnio lietaus jau neprognozuojama. Temperatūra naktį bus apie 2–7 laipsnius šilumos, dieną sieks tik 9–14 laipsnių, pajūryje bus dar vėsiau. Švelnų vidutinio stiprumo pietvakarių vėją dieną keis šaltesnis šiaurės vakarų vėjas.

Sekmadienį lietaus nenumatoma. Nestiprus vėjas pūs iš šiaurės. Naktį temperatūra svyruos apie nulį, dieną bus vos 8–13 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas