Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 31

Orai.lt: lietus drėkins žemę dar ne vieną dieną

Trečiadienio popietę, atmosferos frontui traukiantis iš Lietuvos, orai šalyje gerės. Dangus pragiedrės ir rytiniuose rajonuose. Čia temperatūra svyruos nuo 20 iki 22 laipsnių, praneša orų prognozių svetainė orai.lt.
Lietus Kaune
Lietus Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Vakarų Lietuvoje vyraus 22–25 laipsnių šiluma, tačiau artėjant vakarui atslinks nauji debesys, kai kur atnešiantys lietaus. Vėjas vakarų, pietvakarių, 5–10 m/s.

Ketvirtadienio naktį daugelyje rajonų, o dieną – tik vietomis trumpai palis, bet daug mažiau nei ankstesnėmis dienomis. Pūs 5–10 m/s stiprumo vakarų vėjas. Naktį temperatūra kris iki 12–17 laipsnių. Dieną bus vidutiniškai šilta – 19–24 laipsniai.

Penktadienį virš mūsų taip pat suksis gana drėgna oro masė, todėl naktį, o kai kur ir dieną daug kur praslinks trumpalaikis lietus. Naktį ir rytą vietomis tvyros rūkas. Vidutinio stiprumo vėjas pūs iš vakarų, šiaurės vakarų. Temperatūra naktį sieks 11–16, dieną 21–26 laipsnius šilumos.

Savaitgalis numatomas sausas ir šiltas.

Su naujausiomis orų prognozėmis galite susipažinti čia.

Vokietijoje šių metų liepos mėnuo Vokietijoje yra karščiausias per 130 metų. Daugiau apie rekordinę Vokietijos vasarą skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas