Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 11

Orai.lt: lietus pasitaikys rečiau, tačiau bus vėsiau ir vėjuota

Šeštadienio dieną žemo slėgio sūkurys atsitrauks, trumpai, silpnai palis jau tik vietomis. Pirmoje dienos pusėje pietvakarių vėjas kai kur, didesnė tikimybė šiauriniuose ir vakariniuose rajonuose, išliks gūsingas, kartais sustiprės iki 15–17 m/s.
Ryškiaspalvių aguonų pieva
Ryškiaspalvių aguonų pieva / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naktį praslinkus šaltajam atmosferos frontui, šiandien ties Lietuva įsitvirtins dar vėsesnė oro masė, todėl temperatūra kils menkai: rytinėje šalies dalyje iki 18–20, vietomis iki 21, o vakaruose bus tarp 16 ir 18 laipsnių.

Sekmadienio naktį debesys ims dar labiau retėti, palašnos nebent kai kur pietrytiniuose rajonuose. Temperatūra pažemės iki 8–13 laipsnių. Dieną formuosis tik pavieniai trumpalaikio lietaus debesys. Vėjas bus apysmarkis, pūs iš pietvakarių, vakarų. Kol kas teks tenkintis ne itin didele šiluma. Kaip ir šeštadienį, termometrai rodys 16–21 laipsnį.

Pirmadienį didesnių orų pokyčių neprognozuojama. Naktis bus sausa, o dieną trumpo lietaus klius tik kai kur. Naktį atvės iki 7–12, pajūryje bus apie 14 laipsnių, dieną sušils iki 17–22 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas