Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 12 26

Orai.lt: mišrių kritulių klius kasdien

Antrąją Kalėdų dieną į šalį plūs dar didesnė šiluma. Debesys šiauriniuose rajonuose vis dažniau praplyš, retsykiais pasirodys saulė. Negausūs krituliai pasirodys tik vietomis, didesnė jų tikimybė bus Rytų Lietuvoje. Vietomis tvyros rūkas.
Užupis
Užupis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dėl mišrių kritulių ir tirpstančio sniego bus slidu. Pūs žvarbus vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Oras šią dieną šils iki 1–6 laipsnių šilumos.

Didesniąją ketvirtadienio nakties dalį kritulių nenumatoma, tik artėjant rytui į pajūrį ir Žemaitiją prasibraus nauji šlapdribą ir lietų nešantys debesys. Eismo sąlygos išliks prastos – naktį jas sunkins rūkai, lijundra, plikledis, kai kur su šiais pavojingais reiškiniais teks susidurti ir dieną. Šviesiuoju paros metu per šalį keliaujantis atmosferos frontas mišrių kritulių atgins į daugelį rajonų. Vakarinių krypčių vėjas pamažu rims, dieną rytinėje šalies pusėje kartais papūs ir iš pietų. Naktį daugelyje vietovių temperatūra pažemės iki 0-3 laipsnių šalčio, prie jūros išsilaikys 1-2 laipsnių šiluma. Įdienojus termometrai rodys 0-5 laipsnius šilumos, rytiniame šalies pakraštyje gali išsilaikyti apie 1 laipsnį šalčio.

Penktadienį ir savaitgalį kritulių sulauksime daugelyje šalies vietovių. Naktimis temperatūra dažniausiai nenutols nuo 0 laipsnių, dienomis laikysis 0–5 laipsnių šiluma. Reikia paminėti, kad vairuotojai ir pėstieji turės išlikti atsargūs, nes keliai, takeliai vietomis bus slidūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas