Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 31

Orai.lt: Nauji metai primins apie žiemą

Sekmadien5 ciklonai pagaliau trauksis, slėgis kils, todėl kritulių bus mažiau. Dangumi plauks tankūs debesys, saulė pro debesys pasirodys tik kai kur ir tik trumpam.
Žiema Vilniuje
Žiema Vilniuje / Skirmantas Lisauskas/ BNS nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Dar didesnėje šalies dalyje iškris negausūs ir trumpalaikiai krituliai, daugiausia tai bus lietus ir šlapdriba. Vakarų, šiaurės vakarų vėjas rims ir suksis iš šiaurės, šiaurės rytų. Į šalį smelksis šaltesnio oro masė, todėl temperatūra vidurdienį dar sieks 0-4 laipsnius šilumos, o popietę temperatūra po truputį ims kristi. Antroje dienos pusėje vietomis, didesnė tikimybė šiauriniuose rajonuose, pradės formuotis plikledis.

Naujuosius metus pasitiksime ramiais orais: dangų dengs tankūs debesys, bet žymesnių kritulių neprognozuojama, pūs nestiprus šiaurės rytų, rytų vėjas, temperatūra jau daug kur bus silpnai neigiama, tik pietvakariniuose rajonuose vietomis laikysis 0-2 laipsnių šiluma. Daug kur šlapius kelių ir šaligatvių ruožus kaustys plikledis, todėl reikės būti atidiems.

Pasitikus Naujuosius metus, likusią nakties dalį dangus išliks debesuotas, žymesnių kritulių nenumatoma. Vėjas daugiausia pūs iš rytų, vidutiniu stiprumu. Temperatūra daug kur pažemės iki 0-4, šiaurės rytiniuose rajonuose vietomis 5-6 laipsnių šalčio, tik pietvakariniuose rajonuose kai kur išsilaikys 1 laipsnis šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę orų prognozę skaitykite Orai.lt.

Pirmąją Naujųjų metų dieną iš pietvakarių priartės ciklonas. Dangų dengs tankūs debesys, tačiau pasnigs tik vietomis, didžiausia tikimybė pietiniuose ir vakariniuose rajonuose. Į šalį toliau plūs šalto oro masė, todėl temperatūra nebekils ir daug kur bus 0-4, šiaurės rytiniuose rajonuose kai kur 5-6 laipsniai šalčio, pietvakariniuose rajonuose vietomis dar bus 1 laipsnis šilumos. Daugelyje rajonų pasitaikys slidžių kelių ir šaligatvių ruožų. Papūs stiprokas ir žvarbus šiaurės rytų, rytų vėjas.

Antradienį taip pat vyraus debesuoti orai, pasnigs vietomis, daugiausia pietiniuose ir pietvakariniuose rajonuose. Pūs stiprokas ir žvarbus šiaurės rytų vėjas. Bus dar šalčiau, tiek naktį, tiek dieną temperatūra svyruos apie 4-9, šiaurės rytiniuose rajonuose kai kur 10-12 laipsnių šalčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas