Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 03 02

Orai.lt: palankiausia diena apsilankyti Kaziuko mugėje – šeštadienis

Šeštadienį iš vakarų prie Lietuvos artinsis šiltasis atmosferos frontas. Debesys tankės, tačiau krituliai pasirodys tik vietomis. Didesnė jų tikimybė bus šiauriniuose šalies rajonuose.
Kaziuko mugė atidaryta su Šv. Kazimiero eisena
Kaziuko mugė atidaryta su Šv. Kazimiero eisena / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vyraus nedidelis sniegas. Pūs apysmarkis vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Temperatūra įdienojus pasiskirstys tarp 2 laipsnių šalčio ir 3 laipsnių šilumos.

Sekmadienį orai vėl švelnės. Naktį nedideli krituliai iš šiaurinių rajonų nesitrauks, ten iškris nedideli krituliai, vyraus sniegas, šlapdriba. Termometrai rodys 0–5 laipsnius šalčio, vakariniame šalies pakraštyje vietomis bus silpnai teigiama temperatūra. Žvarbumą didins smarkokas pietvakarių vėjas.

Sekmadienio dieną intensyvesni krituliai lankysis visoje šalyje. Iki pietų iš dangaus dažniau kris sniegas ir šlapdriba, bet jau popietę juos keis lietus. Pietvakarių vėjas ir toliau bus smarkokas. Temperatūra aukščiausiai pakils iki 1–6 laipsnių šilumos.

Iki kitos savaitės vidurio krituliai lankysis daugelyje šalies vietovių ir nuolatos kaitalios savo pavidalą. Pamažu stiprės vėjas, jau pirmadienio vakarą pajūryje tikėtini pavojingi gūsiai. Temperatūra tiek naktimis tiek ir dienomis mėgins išlikti teigiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas