Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 07

Orai.lt: šalnos trauksis, dienos šiltės

Sekmadienį ir toliau laikysis ramūs ir sausi orai, nes juos lems aukšto atmosferos slėgio laukas. Dažnai džiugins saulė, daugelyje rajonų bus mažai debesuota, kiek daugiau pavienių debesų atsiras tik ties rytiniais šalies rajonais. Lietaus nelaukiama.
Vokiečių gatvė Vilniuje
Pavasaris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pūs vidutinio stiprumo rytų, šiaurės rytų krypties vėjas. Įdienojus jau džiugins malonesnė šiluma ir daug kur sušils iki 10–15 laipsnių.

Pirmadienio naktį situacija išliks panaši. Bus mažai debesuota, o lietaus neprognozuojama. Rytinių krypčių vėjas bus nestiprus. Šaltesnė oro masė ims trauktis iš šalies, tad naktis bus truputį šiltesnė: daugelyje rajonų oro temperatūra bus teigiama, apie 1–5 laipsnius šilumos, rytiniuose rajonuose ore vietomis, dirvos paviršiuje dar daug kur sulauksime šalnų iki 0–5 laipsnių šalčio.

Pirmadienio dieną išliks saulėta ir sausa. Pūs nestiprus rytinių krypčių vėjas. Įdienojus šils dar labiau ir termometro stulpeliai rodys 12–17 laipsnių šilumą. Šilčiausia diena numatoma ties vakariniais šalies rajonais.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Antradienį ir toliau lietaus tikimybė lieka menka. Nakties metu ore šalnų jau nesulauksime, o prie žemės paviršiaus dar daug kur temperatūra nukris žemiau nulio. Antradienio dieną džiugins maloni šiluma, bus apie 13–18 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas