Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 22

Orai.lt: savaitgalį šiluma nelepins

Ketvirtadienio popietę orai mūsų šalyje išliks debesuoti, daugiau pragiedrulių numatoma tik vakarinėje šalies pusėje, praneša orų prognozių svetainė orai.lt.
Liūtis Vilniuje
Lietus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rytiniuose ir kai kuriuose centriniuose rajonuose trumpai palis, galima ir perkūnija. Vėjas šiaurinių krypčių, 5–10 m/s. Rytinėje šalies pusėje bus vėsiau, vyraus 17–20 laipsnių šiluma, o vakaruose temperatūra kils iki 21–22 laipsnių.

Penktadienį orai dar keisis nedaug. Naktis bus debesuota su pragiedruliais. Pietrytinėje Lietuvos pusėje daug kur palis. Vietomis tikėtinas ir smarkus lietus bei perkūnija. Po lietaus kur ne kur susidarys rūkas. Vėjas besikeičiančios krypties, silpnas. Temperatūra kris iki 9–14 laipsnių.

Penktadienio dieną išliks debesuota su pragiedruliais. Tirštesni debesys telksis rytinėje šalies pusėje, tad ten labiausiai tikėtini ir pavieniai trumpi lietūs. Vėjas pūs šiaurinių krypčių, 5–10 m/s. Aukščiausia temperatūra sieks 17–22 laipsnius.

Šeštadienį orai pagerės. Nakties pradžioje rytiniuose rajonuose dar gali kur ne kur palynoti, o vėliau žymesnio lietaus nenumatoma, tik rytinėje šalies pusėje sukinėsis daugiau debesų. Paryčiais drėgnesnėse vietose nusitęs rūkas. Nestiprus vėjas dvelks iš šiaurės, šiaurės rytų. Oras naktį atvės iki 8–13 laipsnių, šilčiau bus tik Kuršių nerijoje. Dieną šiluma nelepins: rytinėje šalies pusėje tebus 17–19 laipsnių, arčiau jūros – apie 20–22 laipsnius.

Sekmadienį debesuotumas bus mažesnis, lietaus tikimybė menka. Pūs silpnas šiaurės rytų vėjas. Temperatūra išliks panaši kaip šeštadienį: naktį apie 8–13, dieną apie 17–22 laipsnius šilumos.

Ateinančios savaitės pradžioje tiek naktys, tiek dienos prognozuojamos truputį šiltesnės, bet išaugs lietaus tikimybė, ypač pietinėje šalies pusėje.

Su naujausiomis orų prognozėmis visada galite susipažinti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas