Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 04 18

Orai.lt: savaitgalį – vėsūs, su dažnais krituliais orai

Šeštadienį Lietuvos orus lems tolstančio ciklono pakraštys. Bus debesuota su pragiedruliais. Daug kur numatomi trumpi krituliai.
Oras prie Žygaičių
Oras prie Žygaičių / Nojaus nuotr.

Vyraus lietus, tačiau vietomis gali iškristi ir šlapdriba, ir sniego ar ledo kruopos. Vėjas šiaurės, šiaurės vakarų, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia temperatūra dieną sieks 5–10 laipsnių šilumos.

Sekmadienį didesnių orų permainų nenumatoma. Naktį vietomis, dieną daug kur vėl sulauksime kritulių. Daugiausiai tai bus trumpi lietūs, kai kur įsimaišys šlapdriba. Šiaurės rytiniuose rajonuose dieną krituliai bus intensyvesni ir užsitęs ilgiau. Pūs smarkokas šiaurės vakarų vėjas. Naktį didesnėje teritorijos dalyje temperatūra išliks silpnai teigiama, truputį pašals tik rytiniuose rajonuose ir Žemaičių aukštumoje. Dieną oras sušils iki 5–9 laipsnių, vėsiausia bus rytiniuose rajonuose.  

Pirmadienį ir naktį, ir dieną krituliai prognozuojami dar daugelyje šalies vietovių. Vėjas išliks šiaurinių krypčių, stiprokas, naktį ir gūsingas. Temperatūra naktį bus artima nuliui, o dieną tik 4–9 laipsniai šilumos.

Antradienį vėjas aprims, dieną bus daugiau saulės ir jau šilčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas