Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 26

Orai.lt: savaitgalis leis atsikvėpti nuo karščių

Šeštadienį atmosferos frontas iš šalies jau trauksis. Vyraus nepastovus, tai didesnis, tai mažesnis debesuotumas. Vietomis dar trumpai palis. Vis tik lietaus kiekiai jau bus gerokai mažesni, perkūnija nugriaudės tik kai kur šalies rytuose.
Sekmadienis Valakampių I paplūdimyje
Paplūdimys / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Pūs gaivus vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Temperatūra kils jau gerokai vangiau – įdienojus pasieks 22–26 laipsnius.

Sekmadienį atmosferos slėgis kiek sumažės. Naktį trumpai palis tik kai kuriose šalies vietovėse. Didesnė tikimybė sulaukti lietaus bus vakariniuose rajonuose Temperatūra paryčiais pažemės iki 12–17, pajūryje – 18 laipsnių šilumos. Dieną debesuotumas jau bus didesnis, trumpai palis daugelyje šalies vietų. Kai kur lietų lydės viena kita perkūnija. Temperatūra per daug nesiskirs nuo šeštadienio ir išliks gaivūs 21–26 laipsniai.

Pirmadienio naktį debesys sklaidysis, žymesnio lietaus jau nelaukiama. Temperatūra beveik nesikeis ir pažemės iki 12–17 laipsnių. Dieną vyraus nepastovus debesuotumas, vietomis trumpai ir negausiai palis. Pūs kiek juntamesnis šiaurės vakarų, vakarų krypties vėjas. Temperatūra vėl pradės pamažu kilti ir įdienojus bus tarp 22–27 laipsnių.

Antradienį padidės anticiklono įtaka, trumpai palis tik kai kur dienos metu. Naktį vės iki 12–17 laipsnių, o diena bus dar šiltesnė – temperatūra kils iki 23–28 laipsnių.

VIDEO: Pasigrožėkite: įsismarkavus vasariškiems karščiams, aviliuose pats darbymetis – dūzgia bitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas