Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 15

Orai.lt: snigs nedaug, bet atkeliauja –16 °C sieksiantis šaltis

Ketvirtadienį į rytus nuo Lietuvos keliauja dar vienas pietinis ciklonas ir mūsų orus lems savo vakarine dalimi. Jau šįryt jo debesys yra pasiekę pietrytinius rajonus, kitur ilgiau išsilaikys mažai debesuoti orai ir dar galime tikėtis pasirodančios saulės.
Stiprus snygis Vilniuje
Stiprus snygis Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Pietrytinėje šalies pusėje daug kur pasnigs, vyraus nedideli sniego kiekiai. Vėjas bus besikeičiančios krypties, vidutinio stiprumo ir staigių vėjo sustiprėjimų nebus. Po žvarbios nakties temperatūra svyruos tarp 4–9 laipsnių šalčio ir ties pačiu vakariniu šalies pakraščiu bus kiek švelnesnė temperatūra – nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt.

Penktadienio naktį žymesnių kritulių turėtų sulaukti tik šiaurės vakariniai šalies rajonai, kur nuo jūros atslinks tankesni debesys. Vėjas pasisuks iš pietvakarių, pietų, išliks vidutinio stiprumo. Naktį vėl temperatūra kris sparčiai ir pažemės iki 8–13, kai kur pragiedrėjus ir iki 14–16 laipsnių šalčio, o pajūryje bus keliais laipsniais aukštesnė temperatūra.

Penktadienio didesnę dienos dalį kritulių nebus, tik po pietų link pietinių rajonų priartės nauja debesų su juosta ir ten vietomis pasnigs. Pūs pietų, pietryčių vėjas, vidutinio stiprumo. Įdienojus temperatūra svyruos tarp 3–5 laipsnių šalčio, pajūryje temperatūra bus truputį aukštesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas