Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 10

Orai.lt: sugrįžta rudeniška šiluma

Šiandien į Lietuvą sugrįš rudeniška šiluma. Aukščiausia temperatūra daug kur pakils iki 1-4 laipsnių šilumos. Ir tik šalies šiaurinėje pusėje kai kur bus apie 0.
Šlapdriba Vilniuje
Šlapdriba Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kartu su šilumos banga atkeliaus ir drėgmė. Palis, vietomis kris šlapdriba. Pūs nelabai malonus pietryčių vėjas. Nors vėjas ir stiprokas, bet kai kur spės susiformuoti rūkas.

Rytoj orus lems nedidelis cikloninis sūkurys, tad kritulių vėl neišvengsime. Daug kur palis, vakariniuose rajonuose vietomis tikėtina šlapdriba. Vidutinio stiprumo rytų, pietryčių vėjas pasisuks iš pietų, pietvakarių.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Naktį temperatūra truputį pažemės. Rytą bus nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos. Pašalus kai kur susidarys plikledis, bei galima lijundra. Dieną temperatūra taps teigiama ir pakils iki 0-5 laipsnių šilumos.

Sekmadienį orai bus truputį šaltesni. Naktį atšals iki 0-5 laipsnių šalčio, dieną temperatūra priartės prie 0. Pavojingesnis pasidarys plikledis. Vėjas nurims, tad vietomis pasirodys rūkas, o kartu ir lijundra. Naktį kai kur, dieną beveik visur iškris nedideli krituliai, daugiausia sniegas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas