Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 08 31

Orai.lt: vasaros atsisveikinimas – su lietumi

Karštoji, sausringoji vasara penktadienį atsisveikindama palaistys lietumi. Rytą vakariniame šalies pakraštyje prasidėjęs lietus dieną pamažu plis į šalies gilumą. Gausiau lis vakariniuose bei šiauriniuose rajonuose. Tačiau keliaujant į rytus lietaus intensyvumas ir trukmė mažės ir jau apims nevisą teritoriją. Įdienojus aukščiausiai iki 22-23 laipsnių temperatūra kils šalies rytuose. Vėsiausia apie 18-19 laipsnių bus Žemaitijoje. Vėjas išliks palyginti nestiprus, dienos pirmoje pusėje vyraus pietryčių, vėliau pietų, pietvakarių.
Žmonių minia rinkosi prie Palangos tilto stebėti saulėlydžio
Palanga / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Savaitgalį žengsime į mokslo ir naujų darbų rudenį. Tačiau orai rudens nuotaikų dar nežadins. Aukšto atmosferos slėgio juosta pulsuojanti virš Europos tik epizodiškai įsileidžia drėgmę nešančius Atlanto ciklonus, pakeliui į rytus juos sparčiai nuslopindami.

Tad rugsėjo 1-2 d. gausesnio lietaus šalyje vėl nesitikima. Vyraus nepastoviai debesuoti, ramūs orai. Naktimis ir rytais vietomis nusidrieks rūkas. Temperatūra naktimis didesnėje šalies dalyje bus truputį aukštesnė nei 10 laipsnių, o dienomis į gamtos prieglobstį vilios 20-25 laipsnių šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas