Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 03 12

Orai.lt: vėjui pasisukus iš pietų atkeliaus šiluma

Antradienio dieną debesuotumas nuolatos kaitaliosis, pasirodys nemažai pragiedrulių. Nedidelis sniegas pasirodys tik šiauriniuose ir šiaurės rytiniuose šalies rajonuose, ir tai tik vietomis.
Saulėtas, bet vėsus pavasaris Vilniuje
Saulėtas, bet vėsus pavasaris Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Pūs smarkokas vakarų, šiaurės vakarų vėjas, vietomis gūsiai sieks 15 m/s. Kai kur, kur temperatūra neskubės kilti, laikysis plikledis. Šią dieną temperatūra nenutols labai nuo nulio, bus tarp 1 laipsnio šalčio ir 3 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį žymesnių kritulių nenumatoma. Vietomis bus slidu. Vėjas suksis iš pietryčių, pietų, truputį aprims, bet išliks apysmarkis. Paryčiais termometrai rodys 2–7 laipsnius šalčio. Dieną prie Lietuvos priartės naujas ciklonas iš vakarų. Dangus apniuks, krituliai, daugiausia sniegas ir šlapdriba pasirodys beveik visoje šalyje. Jau ryto metą pradės labiau pūsti iš pietų, kuris gins truputį šiltesnį orą. Įdienojus temperatūra svyruos tarp 1–5 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį nedideli krituliai lankysis dar daugelyje rajonų (vyraus sniegas, šlapdriba). Pietų vėjas nerims. Temperatūra nakties metu pasiskirstys tarp 2 laipsnių šalčio ir 2 laipsnių šilumos. Dieną iš vakarų slinks nauja intensyvesnių kritulių juosta, daugiausia tai bus lietaus pavidalo krituliai. Pietų vėjo gūsiai kai kur sustiprės iki 15–17 m/s. Lietingą dieną oras šils iki 4–9 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas