Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 07 14

Orai.lt: vietomis bus debesuota, kai kur trumpai palis

Atmosferos procesai mūsų krašte mažai keičiasi, tad ir staigesnių, didesnių orų pokyčių nenumatoma.
I-asis Valakampių paplūdimys
I-asis Valakampių paplūdimys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Antradienio orai bus nepastoviai debesuoti, tankesni debesų kamuoliai, vietomis nukapsėdami trumpučiu lietumi, plauks per vakarinius, šiaurinius šalies rajonus. Ilgesni saulėti tarpsniai bus rytiniuose, pietiniuose rajonuose. Nestiprus vėjas rytiniuose rajonuose pūs daugiausia iš šiaurės vakarų, vakariniuose rajonuose bus nepastovesnis, jau dažniau atsisuks iš pietvakarių. Įdienojus nebus nei per karšta nei per vėsu. Temperatūra daug kur kils iki 20–23 laipsnių šilumos, tik vietomis Žemaitijoje ir pajūryje bus apie 18–19 laipsnių šilumos.

Trečiadienį numatomi palankūs orai ir žemdirbiams ir poilsiautojams. Naktį debesys sklaidysis, lietaus nenumatoma. Vėjas visai nurims. Naktis vis dar bus gana gaivi, temperatūra svyruos tarp 8–13 laipsnių, Kuršių nerijoje laikysis apie 14–15 laipsnių šilumos. Dieną šalyje vyraus gana saulėti, ramūs orai, be žymesnio lietaus. Temperatūra jau kils truputį aukščiau iki 20–24 laipsnių šilumos, didesnė šiluma jau pasklis ir mūsų pajūryje.

Ketvirtadienį lietaus tikimybė dar išliks nedidelė. Vyraus šiaurinių krypčių nestiprus vėjas. Temperatūra naktį jau bus aukštesnė, apie 10–13, pajūryje je 15–16 laipsnių, dieną jau pasklis 21–25 laipsnių šiluma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas