Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 27

Orai.lt: vietomis gali kilti pūgos, kris temperatūra

Sekmadienį iš vakarų, mūsų šalies link, pamažu artėja Atlanto ciklonas su atmosferos frontu. Vyraus debesuoti, vietomis su pragiedruliais orai, saulė pro debesis pasirodys tik pirmoje dienos pusėje.
Žiemiška Klaipėda
Žiemiška Klaipėda / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Po pietų ir vakarėjant vakariniuose šalies rajonuose daug kur ims snigti. Visą dieną pamažu stiprės pietryčių vėjas, antroje dienos pusėje jis bus stiprokas ir labai žvarbus, vakariniame šalies pakraštyje gūsiai sieks iki 15-17 m/s. Daug kur pustys, o vakariniuose rajonuose antroje dienos pusėje, pradėjus snigti ir pučiant apysmarkiam vėjui, vietomis kils trumpos pūgos. Po pietų termometrai rodys 3-8, kai kur 9-10 laipsnių šalčio. Vietomis išliks žiemiškai slidu.

Pirmadienį ciklonas užgrius visa jėga. Tiek naktį, tiek dieną daug kur protarpiais snigs, gausiau vakariniuose ir šiauriniuose šalies rajonuose. Vėjas išliks stiprokas, pajūryje naktį gūsiai dar sieks 15 m/s, todėl pustys, vietomis kils trumpos pūgos. Naktį temperatūra kris iki 5-10, kai kur 11-12 laipsnių šalčio, dieną liks tik 2-7 laipsniai šalčio, pajūryje temperatūra svyruos apie 0 laipsnių.

Antradienį ir toliau protarpiais snigs, gausiau Vakarų ir Vidurio Lietuvoje. Naktį temperatūra pažemės tik iki 3-8 laipsnių, pajūryje laikysis apie 0 laipsnių, dieną temperatūra jau daug kur svyruos apie 0 laipsnių, pajūryje gali sušilti iki 2 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas