Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 12

Orai.lt: vietomis šals, o kai kur sušils iki 3 laipsnių šilumos

Šeštadienį dangus bus pakankamai niūrus, bet saulei retsykiais pavyks praplėšti debesis. Žymesnių kritulių nenumatoma. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Šią dieną temperatūra pasiskirstys nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.
Bokšto gatvė
Bokšto gatvė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Sekmadienio naktį iš vakarų priartės naujas, nedidelis ciklonas. Dangų dengs pilkas, storas debesų šydas. Apie vidurnaktį sniegas pasieks vakarinį šalies pakraštį ir iki ryto spės išplisti į daugelį šalies vietovių. Vyraus nedidelis sniegas. Vėjas bus pietinių krypčių, silpnas. Temperatūra naktį pažemės iki 2–7 laipsnių šalčio, pajūryje svyruos apie 0 laipsnių.

Sekmadienio diena debesuotumas nesikeis. Krituliai rodysis visoje šalyje: daug kur iš dangaus kris baltos snaigės, tik pajūryje sniegą keis šlapdriba ir lietus. Pietys ims stiprėti, jo greitis bus 5–10 m/s. Įdienojus temperatūra svyruos nuo 1 laipsnių šalčio iki 4 laipsnių šilumos. Šilčiausia numatoma pajūryje, vėsiausia – šiaurės rytiniuose rajonuose.

Pirmadienį iš vakarų atkeliaus dar vienas , tik kur kas galingesnis ciklonas. Tiek naktį, tiek dieną vyraus debesuoti orai. Sniegas lankysis visoje šalyje, dieną kai kur snigs smarkiai. Smarkokas pietinių krypčių vėjas, dieną pereinantis į vakarų, šiaurės vakarų, daugelyje šalies rajonų pustys sniegą, kai kur kils trumpos trukmės pūgos. Dieną vakarinėje šalies pusėje bus tikėtini pavojingi vėjo gūsiai 15–20 m/s , o pajūryje ir iki 23 m/s. Naktį termometrai rodys nuo 2 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos, dieną bus 0–4 laipsniai šilumos.

Antradienį orai mažai keisis. Daug kur pasnigs. Pūs gūsingas vėjas. Tik temperatūra jau sunkiai kils aukščiau 0 laipsnių ir naktį ir dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas