Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 12 28

Orai.lt: Žiema veržiasi į Lietuvą

Pirmadienio rytą bei pirmoje dienos pusėje Lietuvos orams įtakos turės nedideli ciklonas. Daug pasnigs. O Pietvakarių Lietuvoje kai kur iškris šlapdriba ir net spės pakrapnoti lietus. Rytą vietomis bus lijundra.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pūs vidutinio stiprumo rytų, šiaurės rytų vėjas. Šilčiausia bus rytą. Temperatūra bus nuo 3 laipsnių šalčio iki 2, o pietvakariniame pakraštyje ir iki 6 laipsnių šilumos. Bet vėliau temperatūra kris. Vakare atšals iki 2-7 laipsnių šalčio. Šąlant vis pavojingesnis darysis plikledis. 

Kelininkai įspėja, kad eismo sąlygos – sudėtingos.

Antradienį orus jau lems aukšto atmosferos slėgio sūkurys. Debesys sklaidysis. Žymesnių kritulių nesulauksime. Dvelks silpnas vėjas. Naktį temperatūra svyruos apie 10 laipsnių šalčio, dieną temperatūra sunkiai pasieks 2-7 laipsnius šalčio. 

Trečiadienį ir ketvirtadienį anticiklonas iš Lietuvos nesitrauks. Todėl orai išliks sausis, bet šalti. Žemiausia temperatūra naktimis daug kur ketina nukristi žemiau 10 laipsnių šalio, dienomis vos pakils iki 2-7 laipsnių šalčio. 

Naujametinę naktį taip pat žnaibys žiemiškas šaltukas. Pūs silpnas pietryčių vėjas. O snaigės nepasirodys. Nesnigs ir sausio 1-os dieną. Termometrai rodys 2-7 laipsnius šalčio. 

Savaitgalį orai išliks žiemiški. Padangę užtrauks debesys ir kai kur pasnyguriuos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas