Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 02

Orai.lt: žiemiški orai tęsis

Trečiadienį Lietuvos orus lems nedidelis ciklonas. Dangus bus daugiausia apniukęs, tik vakaruose pro debesis pasirodys saulė. Daug kur pasnigs, intensyvesnis ir dažnesnis sniegas numatomas rytiniuose rajonuose, o kitur vyraus negausūs snyguriavimai. Šiaurės rytų, šiaurės vėjas daugiausia bus nestiprus. Temperatūra įdienojus sieks 0–4 laipsnius šalčio.
Žiema
Žiema / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Ketvirtadienį ciklonas tols, atmosferos slėgis ims kilti. Retkarčiais sulauksime pragiedrulių. Pasnigs mažesnėje teritorijos dalyje, daugiausia negausiai. Besikeičiančios krypties vėjas išliks silpnas. Naktį vietomis nusidrieks rūkas, susiformuos šerkšnas. Temperatūra naktį kris sparčiau iki 3–8, vietomis pragiedrėjus iki 10–11 laipsnių šalčio. Dienos metu taip pat beveik visur laikysis neigiama temperatūra, sieks 0–5 laipsnius šalčio, tik prie jūros kai kur sušils iki 1 laipsnio šilumos.

Tikslią ir ilgalaikę jus dominančios vietovės orų prognozę rasite čia – Orai.lt

Penktadienio naktį lengvai pasnyguriuos tik kai kur pietvakariniuose rajonuose. Atsiras nemažai pragiedrulių, ims sparčiai šalti: pajūryje iki 2–4, kitur iki 5–10, o rytiniuose rajonuose vietomis iki 11–14 laipsnių šalčio. Dieną iš vakarų priartės žemo slėgio sūkurys su šiluma ir mišriais krituliais: sniegas pereis į šlapdribą ir lietų. Vakarinėje šalies pusėje įsivyraus silpnai teigiama temperatūra, o rytinėje dalyje vyraus 0–5 laipsnių šaltis.

Pagal dabartinius duomenis savaitgalis prognozuojamas su mišriais krituliais. Naktimis temperatūra daugiausia bus neigiama, o dienomis sušils iki 0–4 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas