Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 09 20

Orai: savaitgalį lietus džiugins nebent grybautojus

Iki sekmadienio Lietuvos orus lems ciklonas, lėtai slenkantis per Baltarusiją į rytus. Tęsis debesuoti, su lietumi orai. Sekmadienį, ciklonui nutolus į Rusiją, mus pasieks Vakarų Europoje išplitusio anticiklono rytinis pakraštys. Šiandien Lietuvoje numatomi lietūs, vietomis griaudės perkūnija. Vėjas bus besikeičiančios krypties, 4–9 m/s. Temperatūra daugelyje šalies rajonų numatoma apie 13–17, šiaurės rytiniuose rajonuose iki 19 laipsnių šilumos.
Grįžę iš miško šventės dalyviai ruoš vakarienę iš grybų.
Grybai. / G.Kubiliūtės/15min.lt/ nuotr.

Lietus tęsis ir šeštadienį. Tik jo intensyvumas dieną bus jau šiek tiek mažesnis. O naktį kai kur dar lis smarkiai. Vietomis tvyros rūkas. Nestiprus vėjas pamažu įgaus pastovesnę šiaurės vakarų kryptį. Temperatūra naktį svyruos tarp 8–13 laipsnių šilumos, dieną kils nuo 13 iki 18 laipsnių.  

Sekmadienio naktį, artinantis anticiklonui iš vakarų, debesys daug kur prasisklaidys. Tik vietomis dar palis. Dieną debesims vėl sutirštėjus, jau daug kur silpnai palis. Vėjas pūs iš vakarų, vidutiniu greičiu. Temperatūra naktį pažemės iki 7–12 laipsnių, pajūryje svyruos apie 14 laipsnių šilumos, dieną sieks nuo 12 iki 17 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas