Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 02 16

Orų prognozė savaitgaliui: grįžta šiluma

Stebinti mėgstanti žiema artėjant savaitgaliui užsimena, jog gali tekti pasiieškoti drėgmei atsparesnių batų.
Klaipėdai 2012-aisiais teks taupyti.
Klaipėda. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Ketvirtadienį jausime didesnį šaltį, sniego tikimybė maža. Vėjas bus nepastovios krypties. Kaune temperatūra laikysis apie –9 laipsnius, kritulių nenumatoma, danguje pasirodys debesys. Vilniuje šals iki –11 laipsnių. Šiauliuose atvės iki –9 laipsnių, bus debesuota diena. Pajūryje bus debesuota, šals iki –8 laipsnių.

Penktadienį pūs pietų vėjas. Kaune naktį pasnigs, ryte be kritulių, šals iki –11 laipsnių. Dieną termometrai rodys –6 laipsnius šalčio. Vilniuje nakties ir ryto metu atšals iki –15 –14 laipsnių, dienos metu iki –10, vakarop pasnigs. Šiauliuose naktį ir ryte šals apie –12 –11 laipsnių, dieną apie –6, kritulių nenumatoma. Pajūryje apie –7 –6 atvės nakties ir ryto metu. Dieną pasnigs, šals iki –4 laipsnių.

Šeštadienį šaltis nuslūgs, sniego danga atsinaujins. Pūs pietryčių vėjas. Kaune pasnigs ir naktį, ir ryte, šals apie –8 –7 laipsnius. Dienos metu kritulių nenumatoma, bus apie –5 laipsnius šalčio. Vilniuje naktį ir dieną snigs. Iki –13 –11 laipsnių atvės naktį ir ryte. Dieną šals apie –9. Šiauliuose bus debesuota. Snaigės iškris naktį ir ryte, atšals iki –9 –8 laipsnių. Diena bus apsiniaukusi, temperatūra sieks –5 laipsnius. Pajūryje žymių pasikeitimų nebus. Naktį pasnyguriuos, ryte debesuotumas sumažės, šals iki –5 –3 laipsnių. Dieną termometrai pasieks –2 laipsnius.

Sekmadienis pažers staigmenų. Ryte kelsimės su minuso ženklu, miegoti nueisime su pliuso. Pūs pietys. Kaune nakties ir ryto metu temperatūra svyruos apie –6 –3 laipsnius, snigs. Dienos metu termometrai pasieks 0, vakarop kils dar aukščiau, sniegas taps šlapesnis. Vilniuje naktį šals iki –11, snigs visą dieną. Atitinkamai šals iki –8 –4 laipsnių, vakarop šiltės. Šiauliuose –5 –3 laipsnius termometrai fiksuos nakties ir ryto metu. Dieną atšils iki 0 ir daugiau, sniegas  maišysis su lietumi. Pajūryje nuo pat nakties laikysis 0 laipsnių temperatūra, dieną pakils ir iki 1 laipsnio šilumos, sniegą keis lietus.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis ateinanti savaitė speigų nežada. Pradžia bus gausi kritulių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas