Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 03 18

Pasidžiaukime šiluma, nes ji tuoj vėl pasitrauks

Trečiadienio dieną vėl galėsime džiaugtis mažai debesuotais ir sausais orais. Pūs nestiprus rytų, pietryčių vėjas. Saulės dėka oras šils ir antroje dienos pusėje aukščiausia temperatūra pasieks 9-14 laipsnių šilumos.
Permainingi žiemos orai
Permainingi žiemos orai / 123 RF nuotr.

Ketvirtadienį atmosferos slėgis kris. Tai ir bus paskutinė diena, kada orus lems anticiklonas. Orai dar išliks ramūs. Naktį debesų bus nedaug. Tad, kritulių nenumatoma. Temperatūra iki ryto pažemės iki 1-6 laipsnių šalčio. Ir tik arčiau jūros ji svyruos apie 0. Dieną teks džiaugtis 7-12 laipsnių šiluma.   

Penktadienį priartės žemo atmosferos slėgio sūkurys. Naktį jo įtaka Lietuvos orams bus nedidelė. Todėl padangėje debesų bus nedaug. Kritulių nesulauksime. Dvelks silpnas vėjas. Žemiausia temperatūra rytą svyruos nuo 2 laipsnių šilumos iki 3 laipsnių šalčio. Dieną debesų daugės. Ir vakare kai kuriuose šiaurės vakariniuose rajonuose gali nukristi lietaus lašai. Šilumos liks mažiau. Prognozuojama, kad aukščiausia temperatūra pakils iki 6-11 laipsnių šilumos.

Savaitgalį atsisveikinsime su labai šiltais orais. Nes Į Lietuvą įsiverš šalčio banga. Šeštadienį atšals, kris krituliai. O sekmadienį išliks šalti orai, tačiau kritulių vėl bus mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas