Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 12

Savaitgalį žadamas žiemiškas oras

Savaitgalį tikėtina, kad sniegas išsilaikys.
Žiema Telšiuose
Žiema / 15min.lt skaitytojos Dalios L. nuotr.

Ketvirtadienį bus gana drėgni orai, termometro stulpeliai kils. Pūs pietvakarių vėjas. Kaune temperatūra laikysis apie 4 laipsnius šilumos, numatomas lietus. Vilniuje lis, dieną bus apie 0. Šiauliuose sušils apie 5 laipsnius, gali lyti. Pajūryje pūs stiprus vėjas. Šiluma svyruos apie 5–6 laipsnius.

Penktadienį vietomis po truputį giedrės. Vakarėjant temperatūra pradės kristi. Kaune naktį temperatūra sieks 3 laipsnius šilumos, gali palynoti. Ryte bus apie 0, o dienos metu apie 2 laipsnius. Vakarop oras atvės. Vilniuje lis, temperatūra naktį sieks 3 laipsnius šilumos, ryte apie -1. Dienos metu palynos, termometrai rodys 0. Šiauliuose naktį palis, bus apie 2 laipsnius šilumos, ryte apie 0. Dienos metu lis, sušils iki 2 laipsnių. Pajūryje naktį bus apie 4, ryte apie 3 laipsnius šilumos, po lietingos nakties rytas gali pragiedrėti. Dienos metu gali palyti, sušils iki 3 laipsnių.

Šeštadienį šals. Daugelyje vietovių termometro stulpeliai nepakils virš 0. Pūs šiaurės vėjas. Kaune naktį ir ryte bus apie -2 laipsnius šalčio, pasnigs. Dieną temperatūra laikysis apie -1, toliau, snigs. Vilniuje naktį be kritulių, ryte pradės snigti, temperatūra sieks -6 -5 laipsnius šalčio. Dienos metu toliau galimas sniego kritimas, termometrai rodys -3 laipsnius šalčio. Šiauliuose gali snigti temperatūra sieks -2 -1 laipsnį šalčio. Pajūryje gali negausiai pasnigti, bet nakties ir ryto metu labiau tikėtinas lietus. Temperatūra svyruos apie 0–1 laipsnį šilumos.

Sekmadienį atvės dar labiau. Ir toliau pūs atšiaurus ir susigūžti verčiantis šiaurys. Kaune nakties ir ryto metu temperatūra nukris iki -4 laipsnių, dieną laikysis apie -2, gali pasnigti. Vilniuje gali pasnigti. Naktį ir ryte šals iki -6 laipsnių, dieną iki -5. Šiauliuose snigs, termometrai rodys -3 laipsnius. Pajūryje termometrų stulpeliai leisis žemiau 0, ir laikysis apie -2 -1, įdienojus negausiai snigs.

Remiantis www.gismeteo.lt prognozėmis ateinančią savaitę kasdien temperatūra po truputį kris. Pasireikš šią žiemą dar nematytas šaltukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas