Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 21

Valstybinės reikšmės keliuose vietomis plikledis arba šarma

Pirmoje nakties pusėje Tauragės ir Marijampolės apskrityse vietomis silpnai snigo, likusioje Lietuvos dalyje be žymesnių kritulių. Antroje nakties pusėje didžiojoje šalies dalyje be kritulių, tik Marijampolės ir Panevėžio apskrityse vietomis snyguriavo, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Pūga Vilniuje
Pūga Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiuo metu rytų Lietuvoje be kritulių, Vilniaus apskrityje rūkas, matomumas apie 100 metrų. Magistralinių ir krašto kelių dangos sausos, vietomis šlapio sniego provėžos. Rajoniniai keliai provėžoti, su žvyro danga padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs.

Šiaurės ir vakarų Lietuvoje be kritulių, Klaipėdos, Šilutės, Akmenės ir Kelmės rajonuose rūkas, matomumas apie 100–200 metrų. Magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos, vietomis plikledis, šie ruožai barstomi. Rajoniniai keliai slidūs, padengti prispausto sniego sluoksniu.

Vidurio ir pietų Lietuvoje magistraliniai ir krašto keliai drėgni, tik Raseinių, Vilkaviškio ir Šakių rajonuose vietomis šarma, čia keliai barstomi. Rajoninių kelių dangos provėžotos, slidžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas