Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

25 vyrų gauja Pakistane seksualiai išnaudojo ir filmavo šimtus vaikų, šantažavo jų tėvus

Mažiausiai 280 vaikų nukentėjo nuo žiaurios prievartautojų gaujos Pakistane, Lahoro miesto regione, Pandžabo provincijoje. 25 vyrai vertė vaikus iki 14 metų santykiauti tarpusavyje, filmavo juos bei šantažavo vaikų šeimas, kad joms pasiskundus teisėsaugai vaizdo įrašai bus paviešinti, skelbi scmp.com.
Pakistaną sukretė pedofilijos skandalas
Pakistaną sukretė pedofilijos skandalas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vaikai Husein Chanvalos kaime buvo išnaudojami nuo 2007 metų, o daugiau nei trys šimtai vaizdo įrašų buvo išplatinti. Provincijos ministras Shahbazas Sharifas pareikalavo kuo skubiau atlikti tyrimą dėl šio siaubingo nusikaltimo, sukėlusio nepasitenkinimą Pakistano visuomenėje.

Vaiko apsaugos biuro Pandžabo provincijoje vadovė Saba Sadiq pavadino šį nusikaltimą „kraupiausiu išpuoliu prieš vaikus Pakistano istorijoje“.

Kelių dešimčių išnaudotojų gauja ketino užčiaupti protestuojančius tėvus, išplatindama vaikų išnaudojimo vaizdo įrašus. Kiekvienas jų buvo įvertintas 40 Pakistano rupijų (apie 30 euro centų).

Kelių dešimčių išnaudotojų gauja ketino užčiaupti protestuojančius tėvus, išplatindama vaikų išnaudojimo vaizdo įrašus. Kiekvienas jų buvo įvertintas 40 Pakistano rupijų (39 JAV centais).

„Jie filmavo mano sūnų dar 2011 metais ir nuo to laiko turėjome mokėti jiems pinigus“, – apie šantažuotojų priespaudą kalbėjo vieno iš tvirkintų berniukų mama.

Kito berniuko mama teigė, kad apie vaizdo įrašą, kuriame išnaudojamas jos sūnus, sužinojo tik prieš kelis mėnesius. „Jis bijojo kažką pasakoti. Jie jį išnaudojo seksualiai dvejus metus ir grasino“, – teigė mama.

Tiesa, vietinės policijos vadas Shahzadas Sultanas pateikė kitokią įvykių versiją. Pasak jo, šis skandalas kilo tik dėl norų pasiglemžti vieni kitų žemę.

„Tai labai ilgai besitęsiantis incidentas, o tie, kurie skelbia esantys aukomis, tenori tokiu būdu išspręsti ginčą dėl žemės“, – aiškino policijos vadas. Jo teigimu, vaikai patys sutiko būti filmuojami ir užsiiminėjo lytiniais santykiais savo noru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai