Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Bocelli koncertas tuščioje Milano katedroje: žiūrėkite transliaciją portale 15min

Muzikos legenda Andrea Bocelli Velykų sekmadienio vakarą tuščioje Milano Duomo katedroje rengia solo koncertą „Už viltį“. Tiesioginę koncerto transliaciją sekmadienį nuo 20 val. galite stebėti portale 15min.

Tuo metu, kai viso pasaulio tikintieji per Velykas į bažnyčią patekti negali, garsiajam italų dainininkui buvo padaryta išimtis. „Tikiuosi, kad išskirtinis Bocelli balsas bus tas apkabinimas, kurio mums visiems taip trūksta šiomis dienomis, ir kuris sušildys Milano, Italijos ir viso pasaulio žmonių širdis“, – sako Milano, bene daugiausiai netekčių dėl koronaviruso patyrusio Italijos miesto, meras Giuseppe Sala.

Koncertą „Už viltį“ pasauliui dovanojantis A.Bocelli sako tikįs bendros maldos galia. „Krikščionių Velykos simbolizuoja atgimimą, kurio ypatingai laukia visi – ir tikintys, ir ne. Muzikos dėka tiesioginės transliacijos metu susikabinkime rankomis visame pasaulyje ir apkabinkime pulsuojančią mūsų sužeistos žemės širdį, įkvėpdami stiprybės Italijai.“

Tiesioginės koncerto transliacijos pradžia – balandžio 12 d. 20 val. Lietuvos laiku.

Kiek anksčiau Andrea Bocelli ir jo fondas pradėjo kampaniją nukentėjusiems nuo COVID-19 viruso remti. Fondas renka lėšas ligoninių įrangai ir priemonėms įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas