Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista, kodėl informacija apie Michaelio Schumacherio sveikatą buvo kruopščiai slepiama

Septynis kartus „Formulės-1“ automobilių lenktynių pasaulio čempiono Michaelio Schumacherio vadybininkė paaiškino, kodėl taip kruopščiai buvo slepiama informacija apie sportininko, atostogų metu slidinėjant Prancūzijos Alpėse patyrusio sunkią galvos traumą, būklę.
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša portalas express.co.uk, sportininko šeima ir patarėjai beveik nekomentavo gydymo, kuris imtas taikyti, kai sportininkas išleistas iš ligoninės, eigos.

Šiuo metu 46-erių sportininkas tęsia reabilitaciją po patirtos slidinėjimo traumos.

Viešai skelbta medikų informacija apie buvusį F-1 čempioną buvo teikiama ribotai. Tuo metu M.Schumacherio vadybininkė Sabine Kehm praėjusią savaitę pagaliau atskleidė, kad sportininko būklė gerėja. Vis dėlto ji pridėjo, kad žmonės „visuomet turėtų turėti minty, kokių sunkių sužalojimų jis patyrė“.

S.Kehm paaiškino, kodėl žiniasklaidai stengėsi riboti informaciją apie sportininko sveikatą nuo pat M.Schumacherio 2013 m. gruodį patirtos galvos traumos.

Jis griežtai atskyrė darbą ir asmeninį gyvenimą, ir niekada nuo šios savo nuostatos nenukrypo, – teigė ji.

Kalbėdama apie M.Schumacherio privatumą, ji teigė, kad tai buvo dėl paties sportininko noro. Vokietijos laikraščiui „Der Spiegel“ jo vadybininkė aiškino: „Michaelis visuomet laikėsi griežtų taisyklių, kuriomis mes vadovaudavomės.“

„Jis griežtai atskyrė darbą ir asmeninį gyvenimą ir niekada nuo šios savo nuostatos nenukrypo“, – teigė ji.

„Niekada nebuvo pasakojamos „namų istorijos“, ir joks žurnalistas niekada neturėjo sportininko telefono numerio“, – tvirtino jo vadybininkė.

S.Kehm taip pat atskleidė, kaip M.Schumacherio šeimai tenka taikstytis su nuolatine fotografų stovykla miškuose, esančiuose šalia jų namų. Sportininko vadybininkė taip pat pridūrė, kad tokiu būdu „niekuomet neįmanoma atsipalaiduoti, nes tai – nuolatinė našta“.

15min.lt primena, kad sunkią traumą, po kurios paniro į komą, M.Schumacheris patyrė 2013 metų gruodžio 29-ą dieną, slidinėdamas Prancūzijos kalnų kurorte Maribelyje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento