Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brazilijos futbolo žvaigždė Bruno Fernandes de Souza už buvusios merginos nužudymą ir sušėrimą šunims kalės 22 metus

Buvęs Brazilijos futbolo klubo „Flamengo“ kapitonas Bruno Fernandes de Souza daugiau kaip 22 metus kalės už tai, kad nužudė savo draugę ir sušėrė ją rotveileriams. Kaip rašo BBC, paaiškėjo, kad su mergina sportininkas susidorojo dėl to, kad ji pagimdė jam vaiką.
Modelis Eliza Samudio demonstruoja pilvuką (3 mėnesių nėštumas 2009 m. rugpjūtį).
Modelis Eliza Samudio demonstruoja pilvuką (3 mėnesių nėštumas 2009 m. rugpjūtį). / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, jog 17,5 metų jis praleis griežto režimo sąlygomis.

Sportininko ir jo bendrų auka tapo manekenė Eliza Samudio. Kiek anksčiau 27 metų vyras buvo nuteistas tik už merginos užpuolimą ir jos pagrobimą.

Tyrėjų duomenimis, Souza nusprendė nužudyti buvusią gyvenimo draugę, nes ji reikalavo iš jo alimentų jųdviejų sūnaus išlaikymui.

Prokurorai teigia, kad futbolo žvaigždė gyveno nerūpestingai – rūkė marihuaną ir dalyvaudavo orgijose kartu su kitais komandos sportininkais, tačiau prieš visuomenę vaidino pavyzdingą sutuoktinį.

Su manekene futbolininkas susipažino vakarėlyje. Jai dingus, prokurorai susidomėjo futbolininku, nes E.Samudio anksčiau spaudai skundėsi, kad meilužis ją sumušė ir vertė gerti persileidimą skatinančius vaistus. Tačiau mergina vis tiek pagimdė jam sūnų ir šis faktas futbolininką įsiutino.

Teisėsauga mano, kad B.Fernandes de Souza kartu su bendrininku pasmaugė 25 metų merginą, vėliau supjaustė jos

AFP/Scanpix nuotr./Bruno Fernandes de Souza
AFP/Scanpix nuotr./Bruno Fernandes de Souza

kūną ir sušėrė šunims, o likučius užkasė ir apliejo betonu. Išsiaiškinta, kad manekenės pagrobime ir nužudyme iš viso dalyvavo 7 žmonės, tarp jų ir teisėta futbolininko sutuoktinė bei sportininko draugas – buvęs policijos tyrėjas Luisas Sandosas.

Manoma, kad jis merginą kankino, o B.Fernandes de Souza tuo metu mėgavosi vaizdu.

Jis garsiai paleido muziką, kad kaimynai negirdėtų aukos riksmų. Anot „The Daily Mail“, mergina maldavo ją paleisti ir teigė nebegalinti tverti kankinimų, o L.Sandosas jai atsakė: „Tau ir nereikia kentėti, tau reikia mirti.“

Apklausiamas B.Fernandezas de Souza aiškino, kad E.Samudio buvo kekšė, kurios niekas nepasiilgs.

Teisme jis aiškino, kad žinojo apie buvusios meilužės nužudymą, tačiau neigė tai užsakęs ar jame dalyvavęs, tačiau kiti teisiamieji jį nurodė užsakovu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne