Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buvęs mokyklos direktorius britas Singapūre kaltinamas narkotikų vartojimu

Vienos tarptautinės mokyklos Kinijoje buvęs direktorius britas antradienį stojo prieš Singapūro teismą dėl kaltinimų vartojus ir laikius metamfetamino ir ekstazio, antradienį pranešė žiniasklaida.
Singapūras
Singapūras / Shutterstock.com nuotr.

Damienas Michaelas Charnockas vadovavo vienos prestižinės Londono privačios mokyklos padaliniui – Dalidžo koledžui Šanchajuje, rašė Singapūro laikraštis „The Straits Times“.

60 metų D.M.Charnockui pateikti penki kaltinimai, įskaitant kaltinimus kovo mėnesį vartojus metamfetaminą ir ekstazį, rodo kaltinamasis aktas.

Atsakovas taip pat kaltinamas tuo, kad bute Singapūre turėjo metamfetamino paketėlių, ekstazio tablečių ir įrangos narkotikams vartoti.

Jo byla primena populiarų amerikietišką televizijos serialą „Bręstantis blogis“ (Breaking Bad), pasakojantį apie chemijos mokytoją, kuriam diagnozuojamas vėžys ir kuris pradeda gaminti metamfetaminą, kad aprūpintų savo šeimos ateitį.

Dėl kiekvieno kaltinimo vartojus narkotikus D.M.Charnockui gresia laisvės atėmimas iki 10 metų ir bauda iki 20 tūkst. Singapūro dolerių (13 tūkst. eurų), nurodė minėtas laikraštis.

Neaišku, kodėl D.M.Charnockas buvo Singapūre, kai buvo areštuotas.

Viename interviu 2015 metais D.M.Charnockas sakė, kad į mokyklą Šanchajuje buvo paskirtas dirbti 2014-aisiais, o prieš tai ne vienus metus buvo Londono mokyklos direktorius.

XVII amžiuje įsteigtas Dalidžo koledžas dabar turi kelis padalinius Azijoje, taip pat ir Singapūre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas