Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Čečėnijos lyderis R.Kadyrovas pasirodė vairuojantis „Tesla Cybertruck“: ant jos stogo – kulkosvaidis

Rusijos Čečėnijos Respublikos lyderis Ramzanas Kadyrovas šeštadienį paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jis nufilmuotas vairuojantis elektrinį pikapą „Tesla Cybertruck“ su ginklu ant stogo ir giriantis automobilių gamintojos savininką milijardierių Eloną Muską.
Ramzanas Kadyrovas su „Tesla Cybertruck“
Ramzanas Kadyrovas su „Tesla Cybertruck“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

R. Kadyrovas, kuris Čečėniją geležiniu kumščiu valdo jau daugiau kaip 17 metų, yra tvirtas Rusijos prezidento Vladimiro Putino sąjungininkas ir teigia, kad yra pasiuntęs tūkstančius karių, kad padėtų Kremliui vykdyti puolimą Ukrainoje.

Vaizdo įraše, paskelbtame 47 metų Čečėnijos lyderio kanale platformoje „Telegram“, jis sėdi prie pikapo vairo ir važiuoja regiono sostinėje Grozne.

Ant transporto priemonės stogo yra pritvirtintas kulkosvaidis.

„Nuoširdžiai dėkoju Elonui Muskui. Tai, žinoma, stipriausias mūsų laikų genijus ir specialistas. Didis žmogus“, – įraše prie vaizdo įrašo parašė R. Kadyrovas ir pakvietė E. Muską apsilankyti Rusijoje.

„Turėdamas tokių puikių savybių, „Cybertruck“ netrukus bus išsiųstas į specialiosios karinės operacijos rajoną, kur bus reikalingas atitinkamomis sąlygomis“, – pridūrė jis, turėdamas omenyje Kremliaus pavadinimą savo puolimui Ukrainoje.

„Cybertruck“ yra elektrinis pikapas, kurį JAV automobilių gamintoja „Tesla“ pirmą kartą pristatė 2019 metais, o pernai pradėjo jo gamybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas