Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 16

CNN atsekė šaulio veiksmų eigą išpuolio prieš D.Trumpo dieną: pirko kopėčias ir šovinių

Likus 48 valandoms iki išpuolio prieš buvusį Jungtinių Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą, 20-metis Thomas Matthew Crooksas keletą kartų lankėsi savo gimtajame Pitsburgo priemiestyje ir jo apylinkėse, rašo CNN ir pateikia, ką užpuolikas veikė iki tol, kol atsidūrė ant pastato stogo prie pat vietos, kurioje šeštadienį vyko D.Trumpo rinkimų kampanijos mitingas.
Thomas Matthew Crooksas
Thomas Matthew Crooksas / Vida Press, Vida Press, Hank Jenkins / Anadolu/ABACAPRESS/ddp images/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad penktadienį jis dar užsuko į šaudyklą, kurios nariu buvo, ir treniravosi šaudyti, žurnalistams nurodė teisėsaugos pareigūnas.

Kitas pareigūnas atskleidė, kad išpuolio rytą T.M.Crooksas nuvyko į universalinę parduotuvę „Home Depot“, kur nusipirko penkių pėdų kopėčias, ir į ginklų parduotuvę, kurioje įsigijo 50 šovinių.

Lieka neaišku, ar vėliau tą pačią dieną įvykdyto išpuolio metu T.M.Crooksas iš tikrųjų panaudojo šeštadienį įsigytus šaudmenis ar kopėčias.

Tada įtariamasis užpuolikas savo automobiliu „Hyundai Sonata“ važiavo maždaug valandą į šiaurę ir prisijungė prie tūkstančių žmonių iš viso regiono, susirinkusių į D.Trumpo mitingą Butleryje, Pensilvanijos valstijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi