Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusi prancūzė Vokietijoje aptikta automobilio bagažinėje

Prancūzijos policija nėrėsi iš kailio ieškodama dingusios 15-metės paauglės. Automobilių patikros metu Vokietijoje ji aptikta vieno automobilio bagažinėje.
Vokietijos policininkas
Vokietijos policininkas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Chloe Rodriguez rasta patikrai sustabdžius vieną automobilį pietų Vokietijos Badeno Viurtembergo žemėje. Vairuotojas, anksčiau teistas prancūzas, buvo suimtas, skelbia nachrichten.at.

Paauglė buvo nuvežta į ligoninę, sveikatos problemų nenustatyta. Padarius jos nuotrauką oficialiai išsiaiškinta, kad tai ieškota Ch.Rodriguez. Prancūzijos policija pradėjo tyrimą dėl paauglės pagrobimo ir laisvės atėmimo. Suimtas vairuotojas Vokietijoje buvo ieškomas dėl vagystės, o Prancūzijoje buvo teistas dėl seksualinio pobūdžio nusikaltimo. 

15-metė Chloe dingo praėjusį penktadienį Garo mieste. 17.30 val. ji išėjo iš draugės namų, kurie nuo jos gimto kaimo nutolę apie dešimt kilometrų. Apie 22 val. prie tėvų namų, šaltu varikliu rastas mergaitės motoroleris ir asmeniniai daiktai, po sėdyne aptiktas šalmas, mobilaus telefono nerasta. 

Šimtai policininkų, pasitelkusių savanorius ieškojo mergaitės. Aplinkinius tvenkinius apieškojo narai, o specialistai apžiūrėjo olas. Tyrėjai neatmetė galimybės, kad mergina galėjo tiesiog pabėgti iš namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai