Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dubajuje nuskendo 20-metė, kai tėvas neleido gelbėtojams vyrams prie jos prisiliesti

Vyras neleido gelbėtojams Dubajuje išgelbėti skęstančios dvidešimtmetės dukros. Jis pareiškė, kad jau geriau jo dukra mirs, bet vyrai gelbėtojai jos nepalies – jo teigimu, taip būtų „nuplėšta garbė“.
Dubajus
Dubajus / „Scanpix“/AP nuotr.

Jungtinių Arabų Emyratų policija sulaikė vyrą ir jam pateikė kaltinimus. Vietos žiniasklaida skelbia, kad jis – išeivis iš Azijos šalies, tačiau neatskleidžiama, kokios. 

Jis su žmona ir vaikais paplūdimyje surengė pikniką, džiaugėsi jūra. 20-metė dukra plaukiojo, kai staiga ėmė skęsti ir šauktis pagalbos.

Vyras manė, kad jeigu šie vyrai palies jo dukrą, tuomet jai bus nuplėšta garbė. Tai jam kainavo jo dukters gyvybę.

„Du gelbėtojai buvo paplūdimyje, jie nuskubėjo padėti merginai, – pasakojo pulkininkas leitenantas Ahmedas Burqibahas, Dubajaus policijos paieškų ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotojas. – Tačiau buvo viena kliūtis, kuri neleido jiems pasiekti merginos ir jos išgelbėti... Vyro įsitikinimai – jis manė, kad jeigu šie vyrai palies jo dukrą, tuomet jai bus nuplėšta garbė. Tai jam kainavo jo dukters gyvybę.“

Pasak policijos, tėvas – aukštas ir stiprus vyras, jis fiziškai gelbėtojams neleido išgelbėti merginos.

„Jis griebė, sulaikė gelbėtojus, prieš juos panaudojo smurtą. Jiems pasakė, kad geriau jo dukra bus negyva nei paliesta nepažįstamo vyro“, – sakė pareigūnas.

Kol tėvas pykosi su gelbėtojais, mergina nuskendo. „Deja, ji mirė, nors turėjo šansą gyventi – gelbėtojai buvo taip arti, galėjo ją išgelbėti, – sakė A.Burqibahas. – Tai – vienas iš incidentų, kurių negalėsiu pamiršti. Tai šokiravo ir mane, ir visus, kurie yra susiję su byla.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas