Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gaisras viešbutyje Maskvos centre: žuvo mažiausiai 7 žmonės

Septyni žmonės žuvo per gaisrą Rusijos sostinės Maskvos viešbutyje „MKM“. Naujausiais duomenimis, sužeista 11 žmonių. Pranešama, kad gaisro priežastimi tikriausiai tapo padegimas, pranešė „RIA Novosti“.
Gaisras Maskvoje
Gaisras Maskvoje / Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos nuotr.

Iš degančio pastato buvo evakuota 200 žmonių.

Pakeliui į gaisro vietą Maskvos nepaprastųjų situacijų ministerijos vadovo pareigas einantis Jurijus Tkačenka ir jo vairuotojas pateko į avariją ir buvo paguldyti į ligoninę.

Gaisras buvusiame bendrabučio pastate galėjo kilti dėl padegimo – liudininkų teigimu, vienas iš gyventojų koridoriuje pradėjo deginti savo daiktus.

Namo, kuriame kilo gaisras, gyventoja TASS sakė, kad gaisrą sukėlęs vyras nuolat girtavo. „Jis geria dieną, geria naktį, jis visiems nedavė gyventi. Gal jam baltoji karštinė prasidėjo, kad apipylė daiktus degiu skysčiu“, – sakė ji.

„Ligoninėje mirė moteris, o žuvusiųjų skaičius išaugo iki septynių“, – sakė „RIA Novosti“ šaltiniu gelbėjimo tarnybose. Tarp žuvusiųjų yra du vaikai. Sužeistų žmonių skaičius siekia 11.

Gaisras viešbučio pastate vasario 21 d., 21 val. 20 min. Maskvos laiku. Ugnis pirmiausia įsiplieskė šešiolikos aukštų pastato penktame aukšte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas