Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruzijos prezidentas Michailas Saakašvilis sutiko atlikti narkotikų testą

Gruzijos parlamento opozicija pareikalavo prezidentui Michailui Saakašviliui atlikti narkotikų testą. Šalies vadovas sutiko tokiam tyrimui duoti savo plaukų, rašo dni.ru.
Michailas Saakašvilis
Michailas Saakašvilis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tokio patikrinimo opozicionieriai pareikalavo pamatę vaizdo siužetą apie M.Saakašvilio dalyvavimą pradedant naujos cerkvės statybas Tbilisyje. Frakcijos „Vienybė teisingumui“ lyderis Dmitrijus Lordkipanidze pareiškė, kad tie kadrai sukėlė visuomenės įtarimus, kad valstybės galva yra paveiktas narkotinių medžiagų.

Taip pat D.Lordkipanidze pastebėjo, kad tokie patikrinimai turėtų būti privalomi visiems aukštiems šalies pareigūnams, nes esą yra įtarimų, jog „daugelis įvairių grandžių Gruzijos valdžios atstovų vartoja narkotikus“.

Tokį patį siūlymą opozicijos atstovas išsakė ir prieš dvejus metus. Tuomet planuota, kad nustačius taisykles patikrinimai bus atlikti apie 100 tūkst. valdininkų. Tačiau tuomet sumanymą, D.Lordkipanidzės teigimu, sužlugdė M.Saakašvilis ir testas atliktas tik pačiam parlamentarui.

Dni.ru duomenimis, Gruzijoje yra buvę atvejų, kai valstybės tarnautojai buvo sulaikomi dėl narkotikų vartojimo. Oficiali statistika skelbia, kad šalyje yra apie ketvirtadalis milijono narkomanų.

VIDEO: Обдолбанный Саакашвили наркоман

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas