Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 21 /08 22 10:14

Į A.Lukašenkos išsišokimą armėnai atsakė mėtydami kiaušinius

Baltarusijos vadovas Aliaksandras Lukašenka interviu Rusijos valstybiniam televizijos kanalui „Rossija“ sakė, kad „armėnai niekam nereikalingi, išskyrus mus“. Po tokio skandalingo pareiškimo partijos „Respublikos vardu“ atstovai apmėtė Baltarusijos ambasados Jerevane pastatą kiaušiniais, pomidorais ir bulvėmis.
Baltarusijos ambasada Armėnijoje apmėtyta kiaušiniais
Baltarusijos ambasada Armėnijoje apmėtyta kiaušiniais / Stopkadras

A.Lukašenka, atsakydamas į žurnalisto klausimą, kritikavo Armėnijos valdžios institucijų vykdomą suartėjimo su Vakarų šalimis politiką. „Jūs matote tokią politiką. Aš net nekreipiau dėmesio ir net nenoriu kalbėti apie Armėniją. Na, kokia tai politika? Na, kam reikalingi armėnai, išskyrus mus? Niekam jų nereikia. Tegul jie plėtoja savo ekonomiką ir susitelkia į tai, ką turi. Kokia Prancūzija, koks Macronas? Rytoj nebus Macrono ir visi pamirš Armėniją“, – sakė jis.

Trečiadienį partijos „Respublikos vardu“ nariai ir jos rėmėjai atėjo prie Baltarusijos ambasados pastato, skelbia Laisvės radijo armėnų tarnyba. Tarp jų buvo ir partijos vadovas Armanas Babadžanianas. Susirinkusieji apmėtė diplomatinės atstovybės sienas ir vartus kiaušiniais, pomidorais ir bulvėmis. Jie reikalavo valdžios nutraukti santykius su Baltarusija ir išsiųsti iš šalies Baltarusijos diplomatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?