Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10:39 /11:31

Izraelio kariuomenė teigia smogusi „Hezbollah“ kovotojams mečetėje pietų Libane

Izraelio kariuomenė šeštadienį pranešė, kad jos pajėgos naktį smogė pietų Libane esančiai mečetei, kurioje buvo įsikūrę „Hezbollah“ kovotojai.
ANWAR AMRO / AFP
ANWAR AMRO / AFP

„Naktį IAF (karinės oro pajėgos) IDF (kariuomenės) žvalgybos nurodymu smogė „Hezbollah“ teroristams, kurie veikė vadavietėje, įsikūrusioje mečetėje šalia Salaho Ghandouro (Salaho Ganduro) ligoninės Libano pietuose“, – sakoma kariuomenės pranešime.

„Hezbollah“ teroristai naudojo šią vadavietę planuodami ir vykdydami teroristinius išpuolius prieš IDF karius ir Izraelio valstybę“, – priduriama jame.

Salaho Ghandouro ligoninė, kuriai vadovauja su „Hezbollah“ susijęs Islamo sveikatos komitetas, pranešė, kad gavus Izraelio įspėjimą evakuotis, per smarkius smūgius buvo sužeisti devyni jos medicinos ir slaugos darbuotojai, dauguma jų – sunkiai.

Libano valstybinė nacionalinė naujienų agentūra pranešė, kad Izraelis apšaudė pietiniame Bint Džbeilo mieste esančios ligoninės teritoriją.

Ligoninės direktorius Mohammedas Sleimanas (Mohamedas Sleimanas) naujienų agentūrai AFP sakė, kad ligoninė patyrė tiesioginį smūgį ir buvo evakuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas