Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 30

K.Harris politinę programą gaubia migla: kokią taktiką ji pasirinko kovoje su D.Trumpu

Dar kai Joe Bidenas nebuvo pasitraukęs iš kovos dėl JAV prezidento posto kitai kadencijai, atrodė, kad šią vasarą vyksiantis didysis JAV Demokratų partijos suvažiavimas bus labai nervingas, kuriame auditorija su baime vertins prezidento kalbos ir judesių miklumą. Kamalos Harris iškilimas į pagrindinį vaidmenį visiškai pakeitė atmosferą partijos stovykloje. Tačiau ar dabartinis populiarumas ir rinkėjų palaikymo banga nebus trumpalaikė, tarsi atodūsis?
Kamala Harris / Evelyn Hockstein / REUTERS
Kamala Harris / Evelyn Hockstein / REUTERS

Praėjusią savaitę Čikagoje kelias dienas vyko JAV Demokratų partijos suvažiavimas, kuriame Kamala Harris oficialiai priėmė kandidatūrą lapkričio mėnesį vyksiančiuose JAV prezidento rinkimuose.

Renginyje, kuris buvo transliuojamas visoje šalyje ir net už jos ribų, žiūrovai galėjo daugiau sužinoti apie JAV viceprezidentės gyvenimą ir vertybes, apie kurias anksčiau buvo girdėta kur kas mažiau.

Sužinojome, kad ji užaugo išsiskyrusioje šeimoje, jaunystėje dirbo „McDonald's“, o su savo vyru susipažino per pasimatymą, kurį surengė bendras pažįstamas.

Pamatėme, kokius pagyrimus jai žeria dabartinis prezidentas. Tačiau vienos svarbios priešrinkiminės kampanijos dalies trūko – politinės programos su konkrečiais planais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas