Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelio į Varšuvą pakelėse – sekso „uogų“ prekyba

Parsidavinėti už pinigus Lenkijoje draudžiama. Tačiau miško „uogų“, kurioms pardavėjų nereikia, mūsų kaimyninės šalies pamiškėse netrūksta. Tuo įsitikino vyrukai iš Šiaulių, neseniai keliavę pro Varšuvą ir nutarę pasidalyti fotoįspūdžiais su 15min.lt skaitytojais.
Vaizdai Lenkijos pakelėse
Vaizdai Lenkijos pakelėse / Ryčio/15min.lt skaitytojo nuotr.

„Neteko girdėti, kad Lenkijoje būtų įteisinta prostitucija. Tačiau vykstant per šią šalį automobiliu susidarė kitoks įspūdis. Pakelėse gausu apsinuoginusių merginų. Jos nieko nebijo, nesislapsto ir tarsi konkuruoja su miško gėrybes parduodančiais senukais“, – laiškelyje 15min.lt redakcijai rašo portalo skaitytojas.

Ryčiu iš Šiaulių prisistatęs vyras minėjo, kad neseniai su keliais draugais keliavo per Lenkiją. Pakelėse matyti vaizdai privertė keliautojus griebtis fotoaparatų. Nuotraukos darytos kelio atkarpoje tarp Vyškovo ir Ostrov Mazoviecka miestų, kai pasibaigia magistralės ruožas nuo Varšuvos ir kelias eina miškinga vietove, kol vėl išsišakoja į magistralę.

„Nežinau, galbūt jų ten visada tiek daug, o galbūt padaugėjo šiuo metu dėl vykstančio futbolo čempionato“, – svarstė savotišką fotomedžioklę su bičiuliais surengęs šiaulietis.

Jo teigimu, kai kuriose kelio atkarpose išsipuošusių merginų galima pamatyti kone prie kiekvieno įvažiavimo į mišką. Jos sėdi tiesiog ant žemės, stovi arba yra įsitaisiusios ant kėdučių, suoliukų. Taip yra ir dienos,ir nakties metu. Merginas iš pakelių išbaido nebent itin žvarbūs orai.

„Kai mašina sustoja, jos įlipa ir tiesiog pavažiuoja tuo pačiu keliuku giliau į mišką“, – pastebėjimais dalijosi 15min.lt skaitytojas.

Iš tolimųjų reisų vairuotojų šiaulietis teigė žinantis, kad merginų kontingentas nuolat keičiasi – atsiranda vis naujų, įvairius skonius atitinkančių personų.

Ką tos damos siūlo ir kiek tai kainuoja, keliautojas sakė nesidomėjęs: „Kainų nežinau, neklausėm.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento