Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kietas“ sraigtasparnio nusileidimas Rusijoje: nepaprastųjų situacijų ministerija paskelbė vaizdo įrašą

Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos spaudos tarnyba pasidalijo filmuota medžiaga iš avarinio „Rostec“ medicinos sraigtasparnio nusileidimo vietos netoli Mažosios Ovsiankos kaimo Žemutinio Naugardo srityje.

Paskelbtame vaizdo įraše matyti ant šono gulintis sraigtasparnis, aplink jį mėtosi nuolaužos. Įraše taip pat matyti sužeistų įgulos narių evakuacijos procesas. Agentūros duomenimis, gelbėtojai suteikė pagalbą pilotui, dviem medikams ir pacientui. Sraigtasparnio antrasis pilotas nebuvo sužeistas.

„Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos gelbėtojai iš apgadinto orlaivio evakavo žmones ir ant neštuvų nunešė juos į greitosios pagalbos automobilį. Visi evakuoti dviem sraigtasparniais ir antžeminiu greitosios pagalbos transportu į Žemutinio Naugardo ligoninę“, – pranešė Nepaprastųjų situacijų ministerijos spaudos tarnyba.

VIDEO: Nufilmuotas sraigtasparnis po „kieto“ nusileidimo Rusijoje

Sraigtasparnis skrido pagal valstybės sutartį su Nacionaline sanitarine aviacijos tarnyba, paskelbė regiono Sveikatos apsaugos ministerija, tačiau skrydžio aplinkybių neatskleidė.

Tuo tarpu pati tarnyba teigė, kad sraigtasparnis miške „kietai“ nusileido dėl techninių problemų, skelbia leidinys „Komsomolskaja pravda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento