Prie lauko staliukų priešais grafičiais išmargintą betono blokelių sieną lankytojai ragavo naujai pasirodžiusių natūralių „Donkey & Goat“ vynų – ir tų vynų nebūtų atpažinę net karščiausi šios įmonės gerbėjai.
Vietoje įprastinio ženklinimo, pabrėžiančio labai specifines atskirų Šiaurės Kalifornijos vynuogynų, besidriekiančių nuo Mendosino ir Sonomos rytuose iki El Dorado ir Siera Nevados priekalnių, ypatybes, 2021 metų „Donkey & Goat“ vynai, kurių buvo siūloma paragauti, buvo arba paženklinti bendrine kilmės nuoroda „California“, arba pagaminti iš iš vynuogių, kurios anksčiau nebūdavo naudojamos.
Vyno gerbėjai, labai vertinantys gėrimus, kurių kilmė tiksliai žinoma, etiketėse ieško konkrečių pavadinimų, vildamiesi, kad tam tikras vynas atspindės tam tikros vietovės ar vynuogyno savybes.
Tai visada buvo „Donkey & Goat“ stiprioji pusė. Anksčiau bet koks vynas, pažymėtas etikete „California“, būdavo pagamintas iš nebrangių vynuogių ir kainuodavo palyginti nedaug.
Tačiau šiais metais tie tiesiog „California“ pažymėti vynai gaminami iš įvairiausių vynuogių – maišomas keleto vynuogynų derlius, siekiant kompensuoti po Šiaurės Kalifornijoje po 2021 metais siautusių gaisrų atsiradusį vynuogių trūkumą.