Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kraupi avarija Jungtinėje Karalystėje: automobilis įsirėžė į kavinę, pilną lankytojų

Vienas žmogus žuvo, kai automobilis „Audi A4“ įsirėžė į kavinę, pilną Kalėdines dovanas pirkusių lankytojų. Incidentas įvyko Westerhamo mieste (Jungtinė Karalystė).
Į „Costa Coffee“ kavinę įvažiavo automobilis.
Į „Costa Coffee“ kavinę įvažiavo automobilis. / „Twitter“ nuotr.

Kaip skelbia portalas mirror.co.uk, liudininkai pasakojo apie košmarišką akimirką, kai automobilis rėžėsi į kavinę „Costa Coffee“, kuri buvo pilna lankytojų. Anot liudininkų, atrodė, „lyg sprogtų bomba“. 

Penki žmonės per incidentą buvo sužeisti, patvirtino greitosios pagalbos medikai. Du vyrai ir dvi moterys nugabenti į ligoninę kritinės būklės. 

47-erių kirpėja Jily Probert, dirbanti netoliese, teigė, kad ji kalbėjo su medicinos darbuotoju, kuris atskubėjo į pagalbą incidento vietoje. „Vairavo vyrukas, šalia sėdėjo jo žmona, įsijungė mašinos šviesos, jis paspaudė greičio pedalą ir praradęs kontrolę, rėžėsi į raudoną automobilį ir į stulpą, o paskui įvažiavo į kavinę“, – pasakojo ji. 

„Viena moteris žuvo. Ji sėdėjo kavinėje ir gėrė kavą. Taip pat dar keturi žmonės buvo sužeisti, jiems sužeistos galvos“, – teigė ji. 

„Šioje kavinėje būna daugiausia žmonių, čia visuomet gausu vaikų. Šįkart ji buvo visiškai pilna. Gerai, kad daugiau žmonių nežuvo“, – pridūrė liudininkė. 

„Mes išgirdome didelį sprogimą. Gatvėje buvo pilna žmonių. Žmonės dairėsi ir verkė“, – pasakojo ji toliau. 

Į kavinę įsirėžė automobilis

„Užtruko, kol greitoji pagalba čia atvyko. Medikas, kuris gyvena šalia ir turėjo laisvadienį, atbėgo į įvykio vietą. Buvo baisu“, – tęsė įvykį mačiusi kirpėja. 

Aš pamačiau prie automobilio vyresnio amžiaus moterį – ji buvo susikruvinusi ir verkė, – pridūrė Elle Akerman. 

Bridget Rowe, kuri taip pat gyvena netoliese, teigė, kad atrodė, jog būtų sprogusi bomba. „Aš pamačiau prie automobilio vyresnio amžiaus moterį – ji buvo susikruvinusi ir verkė“, – pridūrė Elle Akerman. 

Tulsi restorano vadybininkė Jayram Sinha teigė, kad langas sudužo: „Automobilis įvažiavo į kavinės vidų. Tai sportinis automobilis „Audi A4“. Pamačiau ugniagesius gelbėtojus ir greitąją pagalbą“. 

Šalimais esančios parduotuvės darbuotojas taip pat pasakojo, kad išgirdo trenksmą, o žmonės pasileido bėgti: „Tai buvo vyresnio amžiaus vyras. Jis dar buvo sąmoningas, kai jį mačiau. Kalbėjau su kavinės personalu, jie visiškai kaip ne savi. Įvykio vieta aptverta. Gelbėjimo tarnybos tebedirba įvykio vietoje. Tai labai baisu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas