Kremliaus statytinis rastas negyvas su šautine žaizda

Maskvos srityje rastas negyvas Kremliaus statytinis Konstantinas Zavizenovas. Apie tai pranešė Rusijos propagandinė naujienų agentūra „RIA Novosti“ su nuoroda į teisėsaugos institucijas.
Konstantinas Zavizenovas
Konstantinas Zavizenovas / Yakutia.info nuotr.

K.Zavizenovas anksčiau buvo apsišaukėliškos Luhansko liaudies respublikos (LNR) kuro, energetikos ir anglies pramonės ministras.

„Eksministro“ kūną su šautine žaizda rado jo sūnus sklypo teritorijoje netoli namo, pranešė REN TV, remdamasi šaltiniu. Preliminariais duomenimis, K.Zavizenovas galėjo pakelti prieš save ranką.

Kanalas „Mash“: gėrė pusantros savaitės

Pasak „Telegram“ kanalo „Mash“, K.Zavizenovas, kuris buvo rastas negyvas Maskvos srityje, pastaruoju metu piktnaudžiavo alkoholiu.

Pasak kanalo šaltinių, penkiasdešimtmetis pareigūnas pusantros savaitės girtavo. K.Zavizenovo sūnus pasakojo, kad ant stalo rado raštelį ir alkoholio, o paskui išgirdo šūvio garsą. Šalia kūno buvo rastas ginklas.

K.Zavizenovo kūnas buvo rastas spalio 1 d. vakare sodybos sklype Istros rajone. Buvo pranešta, kad jis išgyveno sunkų gyvenimo laikotarpį. Teigiama, kad žmona jį užklupo turintį kitą šeimą Žemutiniame Naugarde, išsikraustė į kitą butą ir pateikė skyrybų prašymą.

Svarbūs postai

K.Zavizenovas gimė 1974 m. Permėje. Jis baigė Permės valstybinį technikos universitetą, įgijo chemijos inžinieriaus specialybę, vėliau įgijo ekonomisto-vadybininko specialybę. Praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje dirbo chemijos ir aviacijos pramonėje.

2003-2006 m. vadovavo Rusijos energetikos ministerijos ir Pramonės ir energetikos ministerijos Elektros energetikos pramonės reguliavimo departamento Investicijų skyriui (panaikintas 2008 m.). Vėliau metus vadovavo koncerno „Rosenergoatom“ Investicijų programų valdymo departamentui.

Nuo 2007 m. iki 2016 m. dirbo bendrovėje „Inter RAO EES“, po to – bendrovėje „Atomstrojeksport“. 2022 m. rugpjūtį K.Zavizenovas buvo paskirtas vadinamosios LNR „energetikos ministru“, tačiau 2023 m. birželį jį pakeitė Denisas Jarošas.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne