Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lenkijoje – naujas COVID-19 paros mirštamumo rekordas

Lenkijoje per praėjusią parą nustatyti 19 883 koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, taip pat mirė 603 anksčiau užsikrėtę pacientai – daugiausiai per vieną dieną nuo pandemijos pradžios, trečiadienį pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.
Krokuva per pandemiją
Krokuva per pandemiją / ZUMAPRESS.com

Antradienį Lenkijoje buvo patvirtinta 19 152 naujų užsikrėtimo atvejai ir mirė 357 pacientai.

Ankstesnis didžiausias nuo pandemijos pradžios paros mirštamumo rodiklis buvo užfiksuotas praeitą šeštadienį, kai mirė 548 koronavirusu užsikrėtę žmonės. Tuo metu didžiausias COVID-19 atvejų paros prieaugis buvo lapkričio 7-ąją, kai infekcija buvo patvirtinta 27 575 žmonėms.

Lenkijos sveikatos apsaugos ministerija per „Twitter“ nurodė, kad tarp naujausių COVID-19 aukų 112 žmonių mirtis tiesiogiai siejama su koronavirusinės infekcijos komplikacijomis, o dar 491 pacientas taip pat sirgo gretutinėmis ligomis.

Nuo pandemijos pradžios šalyje koronavirusinė infekcija testais patvirtinta iš viso 772 823 žmonėms, iš jų 11 451 mirė, nurodė pareigūnai.

Trečiadienio ryto duomenimis, šalies ligoninėse buvo gydomi 22 812 koronavirusu užsikrėtusių pacientų, iš kurių 2 117 buvo reikalingas dirbtinis plaučių vėdinimas.

Iki šiol šalyje pasveiko 342 883 COVID-19 pacientai, iš jų 18 601 – per pastarąją parą, informavo Sveikatos apsaugos ministerija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas