Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Misisipėje parduotuvėje „Walmart“ nušauti du ir sužeisti dar du žmonės

Misisipės valstijos šiaurėje parduotuvėje „Walmart“ užpuolikas antradienį nušovė du žmones ir sužeidė policininką, o paskui pats buvo pašautas ir areštuotas, pranešė pareigūnai.
Misisipėje parduotuvėje „Walmart“ nušauti du ir sužeisti dar du žmonės
Misisipėje parduotuvėje „Walmart“ nušauti du ir sužeisti dar du žmonės / „Scanpix“/AP nuotr.

Užpuolikas, kurį pašovė vienas Sautheiveno policijos pareigūnas, buvo paguldytas į ligoninę, jo būklė nežinoma, televizijai WANT-TV sakė De Soto apygardos šerifas Billas Rasco.

Televizija WREG-TV pranešė, kad abu žuvę žmonės buvo šalia Memfio Tenesyje esančio Sautheiveno „Walmart“ darbuotojai. Kanalas WHBQ-TV pranešė, kad vienas žmogus buvo rastas negyvas parduotuvėje, o kitas – jos automobilių stovėjimo aikštelėje.

De Soto baptistų memorialinė ligoninė WATN-TV nurodė, kad sužeistam policininkui kulka pataikė į neperšaunamą liemenę, todėl jo sužeidimai nėra sunkūs.

Pirkėjams ir praeiviams šaudynės ramų ankstyvą rytą pavertė panika dideliame prekybos komplekse prie judraus išvažiavimo iš 55-ojo kelio.

Kompleksą 55 tūkst. gyventojų turinčiame Sautheivene apsupo didelės policijos pajėgos, automobilių stovėjimo aikštelės dalis buvo atitverta geltona juosta. Reporteriai po išpuolio matė į ratą susirinkusius ir besimeldžiančius darbuotojus.

Moteris, atsiliepusi Sautheiveno policijos departamento telefonu, sakė, kad „tęsiasi nenumatytas atvejis“ ir niekas negali pateikti informacijos.

„Walmart“ kol kas neatsakė į skambučius ir užklausas internetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas