Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Misisipėje sulaikytas įtariamasis, nušovęs vieną žmogų ir 6 sužeidęs

Misisipės policija suėmė įtariamąjį dėl šaudymo incidento, kurio metu per nacionalinę gegužės 5-osios šventę restorane vienas žmogus žuvo, o dar šeši buvo sužeisti.
Ginklas
Ginklas / 123RF.com nuotr.

Ošen Springso policija šeštadienio vakarą paskelbė apie suėmimą. Policijos viršininkas Markas Dunstonas atsisakė paskelbti įtariamojo pavardę, sakydamas, kad negali to atskleisti, kol vyksta tyrimas.

„Detektyvai tęsia apklausas ir nenori, kad detalės pakenktų bet kokiai būsimai informacijai“, – sakė M.Dunstonas, kuris taip pat neatskleidė, kokie kaltinimai pateikti įtariamajam.

Penktadienio vakarą vykusioje šventėje „The Scratch Kitchen“ restorane, esančiame Ošen Springso centre, buvo šaudoma. Pakrantėje išsidėsčiusiame Ošen Springse gyvena maždaug 18 000 gyventojų. Miestelis yra už kelių kilometrų į rytus nuo Biloksio, Misisipės valstijoje.

Policija pranešė, kad 19-metis Chase'as Harmonas iš Paskagulos buvo mirtinai sužalotas. Dar šeši žmonės buvo sužeisti. Ošen Springso policijos nuovados viršininkas Ryanas LeMaire'as sakė, kad du iš jų šeštadienio popietę liko ligoninėje, pranešė „The Sun Herald“.

Restorano savininkas sakė, kad restorane buvo apie 200 žmonių, kai šaulys prasmuko pro apsauginius, kurie tikrino saugumą prie įėjimo į vidinį kiemelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas