Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nesklandumai D.Trumpo mitinge: ant scenos puolė Slaptosios tarnybos agentai

Penktadienį respublikonų nominacijos JAV prezidento rinkimuose siekiantis Donaldas Trumpas atšaukė savo palaikymo mitingą Čikagoje, kai kilo neramumai tarp jo rėmėjų ir protestuotojų. Per kitą dieną Deitone sakytą kalbą taip pat neišvengta incidentų.

D.Trumpui pasišaipius iš vieno protestuotojo, kuris buvo išvedamas iš renginio, keturi Slaptosios tarnybos agentai staiga puolė prie pagrindinio respublikonų pretendento į Baltųjų rūmų šeimininkus.

Pasirodė, kad ant scenos mėgino patekti kitas protestuotojas. Jis vėliau buvo sulaikytas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir panikos kėlimo.

„Aš buvau pasiruošęs jam, bet žymiai lengviau, jei pareigūnai tą padaro, argi ne?“, – į minią po incidento kreipėsi D.Trumpas.

Penktadienį šimtai protestuotojų, tarp kurių buvo daug afroamerikiečių ir ispanakalbių, pasipiktinusių D.Trumpo antiimigracine retorika, susirinko prie arenos Čikagoje ir jos viduje, kur įsimaišė tarp šio pretendento į Respublikonų partijos kandidatus šalininkų. CNN vertinimu arenoje buvo 8,5-10 tūkst. žmonių, kai įtampa virto sumaištimi, kilo susistumdymai.

VIDEO: Protestuotojai privertė nutraukti D.Trumpo mitingą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas