Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Niujorko valstijoje per gatvės vakarėlį sužeista 13 žmonių

Niujorko valstijoje esančiame Sirakjuse gatvės vakarėlis, į kurį susirinko šimtai žmonių, ankstyvą sekmadienį baigėsi smurto protrūkiu ir buvo sužeista mažiausiai 13 žmonių, pranešė pareigūnai.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Policija nurodė, kad mažiausiai keturi žmonės patyrė šautines žaizdas, o dar penki, be kitų sužalojimų, buvo sužeisti peiliu.

Departamento teigimu, kitas aukas, bėgusias nuo „didelio šimtų žmonių susibūrimo“ miesto vakarinėje dalyje, partrenkė transporto priemonės.

Policijos leitenantas Matthew Malinowski sakė, kad visi sužeistieji – trys vyrai ir 10 moterų, kurių amžius nuo 17 iki 25 metų – turėtų išgyventi. Jis pridūrė, kad 13 žinomų nukentėjusiųjų buvo rasti gatvėje arba vėliau ligoninėse.

Sirakjuso policijos viršininkas Joe Cecile'is sakė, kad patruliuojantys pareigūnai girdėjo šūvius, o miesto šūvių aptikimo sistema parodė dešimtis paleistų šūvių.

J.Cecile'is portalui „Syracuse.com“ sakė, kad minioje buvo vyresniųjų klasių moksleivių, neseniai vidurinę mokyklą baigusių abiturientų ir koledžo studentų, kurių daugelis ką tik grįžo namo vasaros atostogoms.

Jis sakė, kad vakarėlis buvo reklamuojamas socialinėje žiniasklaidoje. Leidimas nebuvo išduotas, o gatvės nebuvo oficialiai užtvertos ar prižiūrimos, sakė J.Cecile'is.

Tarp pašautų asmenų yra 22 metų mergina, kuriai buvo pataikyta į pilvą, septyniolikmetė, kuriai buvo sužeistas klubas ir pilvas, dvidešimtmetė, kuriai buvo šauta į dešinįjį klubą, ir 20 metų vaikinas su šautine žaizda dilbyje.

Tarp peiliu sužalotų asmenų yra 25 metų mergina, kuriai padarytos daugybinės žaizdos peties ir pilvo srityje, septyniolikmetė, kuriai sužalota koja ir ranka, devyniolikmetė ir septyniolikmetis, kuriems sužalotos galvos, ir 24 metų mergina, kuriai sužalotos abi kojos, pranešė policija.

Policijos teigimu, sužeisti per automobilių avarijas patyrė pjautinių žaizdų ir nubrozdinimų.

Iki sekmadienio popietės daugiau informacijos apie sužeistųjų būklę nepateikta.

Sekmadienį policija atliko tyrimą, siekdama nustatyti, dėl ko kilo smurtas ir ar išpuolis peiliu prasidėjo prieš šūvius, ar po jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas